Industriële bank 200x40cm Eiken

475,00

Handgemaakte eiken houten bank 200x40cm.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Deze stoere industriële bank is gemaakt van massief eiken. Eiken is een populaire en duurzame houtsoort. Dit is een houtsoort met karakter, dit betekend dat het hout blijft werken. Er zitten scheuren,  knoesten en oneffenheden in. Het hout is hier bewust op uitgekozen. Wij maken een product die altijd uniek is en gedurende de tijd nog kan veranderen. Echter is het hout wel gecontroleerd terug gedroogd, waardoor de werkingen niet zo extreem zijn dat je hier last van hebt. De bank is vlak genoeg dat je kleding er niet achter blijft haken, maar toch nog zo grof dat hij een stoere uitstraling heeft. Het is afgewerkt met een ultra matte transparante lak. Deze bank is helemaal met de hand gemaakt in een kleine werkplaats in Hilversum. Hier is geen fabriek of geautomatiseerde productielijn bij gebruikt. Wat u koopt is dus een echt in Nederland  handgemaakt product.

Het stalen frame is een Norstahl frame met een kokermaat van 6 bij 6 centimeter. De breedte van dit frame is 34 centimeter, waardoor hij terugvalt ten opzichten van het zitvlak.

Deze bank is 200 centimeter lang, 40 centimeter breed en 47 centimeter hoog. De foto van het product, is ook daadwerkelijk het product dat u koopt! Elke meubel wordt namelijk uniek en los te koop aangeboden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.