Verzending

U hebt bij het bestellen van een product de keuze tot 3 opties wat betreft het ontvangen van uw product:

1. Levering tot aan de voordeur, exclusief montage. Hierbij bent u zelf dus verantwoordelijk om het product naar binnen te krijgen.

2. Levering tot in de woonkamer, inclusief montage. Hierbij zorgen wij dat het product naar binnen komt, mits het ” normaal” bereikbaar is. Bijvoorbeeld via de voordeur naar binnen. Twijfelt u of wij het naar binnen kunnen krijgen? Neem dan van te voren even contact met ons op.

3. Afhalen. Na een afspraak kunt u uw product komen afhalen in Hilversum.

In alle gevallen zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken. Alle producten die op voorraad zijn, kunnen binnen een week geleverd worden.

Montage

Heeft u gekozen voor een leveringswijze zonder montage, dan moet u zelf nog de laatste puntjes op deĀ  “i” zetten. Uw blad en poten worden los geleverd. Wel zijn de poten in de werkplaats al gemonteerd geweest, zodat u exact weet waar de poten bevestigd moeten worden. Het handigst hier voor is het gebruiken van een accuschroefmachine. Heeft u, of uw buurman dit niet? Geen nood, omdat de gaten voorgeboord lukt het u ook met een schroevendraaier. Zorg dat u het stevig aandraaid aangezien hout nogal de neiging heeft om te werken.